Joaquina Barba Plaza (Oliva 1966). A més d’escriure, Joaquina és mestra d’educació primària. Des de fa molts anys treballa a l’escola de La Font d’en Carròs on exerceix com a directora. A l’autora li agrada molt dir que l’escola i la literatura en la seua vida, van de la mà i que les dues vessants, ensenyament i creativitat, són el motor que mou el seu món.

És autora de nombroses obres de literatura infantil i juvenil, tant de narrativa com poesia i teatre. Entre d’altres trobem obres com Poemes viatgers, La dolçaina màgica, El jardí de la fada esperança, Misteriosa desaparició a la Marjal, SOS Bullying o Difícil decisió. La seua producció es caracteritza principalment per un contingut socialment compromés que, sense deixar de banda aventura i diversió, ajude als lectors a prendre partit amb la vida i implicar-se socialment.

Actualment comença una nova etapa creativa amb l’escriptura de narrativa per adults però, continuant amb l’escriptura de literatura infantil i juvenil que, com ella expressa sovint, l’acompanyaran sempre.

Publica amb Olé Libros Noah vol ser un drac (2021) i El vaixell volador (2022).

Enlaces de Prensa